top of page

Uvjeti korištenja – poduke i tečajevi 

#znanje_vrijedi

1) Predmeti za koje je moguće dogovoriti poduke su oglašeni na www.parametar.hr. Molimo da nas ne zovete za predmete koji nisu oglašeni na našem webu.

2) Poduke za maloljetnike dogovaraju isključivo roditelji ili staratelji koji trebaju dovesti dijete na prvu poduku.

3) Poduke nije moguće dogovoriti za isti dan kada je poziv upućen.

4) Dogovaranje prvog termina: od 8:00 do 19:30 na broj telefona 021 582 634, odnosno na broj mobitela 091 511 3250. Na pozive upućene poslije 19:30 ne odgovaramo kao ni na pozive upućene s neregistriranih/skrivenih brojeva. Termini se dogovaraju isključivo telefonskim pozivom. Molimo da se suzdržite od nenajavljenih dolazaka u ured tvrtke jer se tu održavaju poduke. Nenajavljenim dolaskom ometa se nastava.

 

Postojeći korisnici naših usluga termine mogu rezervirati i online (https://picktime.com/parametar).

5) Termini se mogu dogovoriti za radni dan i vikend prema slobodnom rasporedu dostupnom na gore navedenoj poveznici. Rad vikendom se naplaćuje 10% više. Rad u virtualnoj učionici  potrebno je dogovoriti na vrijeme zbog pripreme nastavnih materijala za virtualnu ploču. Za državne praznike ne radimo.

6) Prednost pri dobivanju termina imaju polaznici koji dolaze redovito od početka školske godine.

7) Poduke se plaćaju nakon održana 2 školska sata u uredu, a za učenje online unaprijed. Važeći cjenik je dostupan na www.parametar.hr. Načini plaćanja: gotovinsko plaćanje, virmansko i kartično plaćanje.

8) Ako se poduke otkazuju, to mora biti barem 24 sata ranije. Termini koji nisu otkazani bar 24 sata ranije, trebaju biti plaćeni. Tvrtka će polazniku koji je upropastio termin (a nije ga platio) uskratiti pravo korištenja svih usluga. Dozvoljena su dva opravdana pravovremena otkazivanja (opravdan razlog i bar 24 sata ranije otkazivanje) po polugodištu/semestru pri čemu se dogovoreni termin ne može vremenski pomicati više od 1 puta.

9) Akcije, popusti i kuponi vrijede od/do onih datuma koji su navedeni na kuponu.

10) Na poduke se dolazi u primjerenoj odjeći i obući, na vrijeme i obvezno je pristojno ponašanje. Nepristojno ponašanje vodi uskraćivanju prava korištenja usluga - odnosi se na djecu i odrasle.

11) Školarci i studenti obvezno moraju donijeti knjige, skripte i bilježnicu od školskog rada, odnosno predavanja i vježbi, praznu bilježnicu za poduke te pribor za pisanje, crtanje i računanje.

12) Novi polaznici za školske poduke ne primaju se poslije 15. travnja.

13) Ne primaju se kandidati za žalbene rokove.

 

Zadnja izmjena: 28.9.2022. 

Pravila Parametar doo Split
bottom of page